Kétgólos előnyről kapott ki a Szolnoki MÁV

Megosztás

Sokáig úgy tűnt, sikerül legyűrni a Békéscsabát, de a Szolnok nem tudta megtartani kétgólos előnyét, végül pont nélkül maradt.

A 26. Csabai Kolbászfesztivál árnyékában szeretett volna javítani a múlt hétvégén ESMTK ellen veretlenségét elveszítő Békéscsaba 1912 Előre. Az NB III dél-keleti csoportját vezető lilák ellenfele a 11. helyen álló Szolnoki MÁV FC volt. A részletekről a Behir.hu számolt be.

BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE – SZOLNOKI MÁV FC 3–2 (1–2)
NB III-as labdarúgó-mérkőzés, Békéscsaba, Kórház utcai stadion, 470 néző. Vezette: Katona Balázs (Juhász László, Molnár Alex)
BÉKÉSCSABA: Póser – Hodonicki, Farkas, Bora – Komáromi (Mihály, a szünetben), Futó (Zvara, 78.), Pintér, Váradi (Máris, a szünetben.), Mikló – Rédling (Sármány, a szünetben.), Kóródi (Zádori, 69.). Vezetőedző: Csató Sándor.
SZOLNOK: Csáki – Kópis, dr. Kardos, Szabó R., Pinto – Tisza, Barna V. (Dudok, 68.), Pelles – Lengyel (Demeter, 79.), Busa, Iván (Dósa, 86.). Vezetőedző: Horváth Csaba
Gólszerzők: Pintér (42. – 11-esből), Zádori (77., 85.), ill. Iván (7.), Pinto (21.)

A győzelem azt jelenti a Békéscsaba számára, hogyha vasárnap a második helyen álló ESMTK le is győzi a Szeged-Csanád Grosics Akadémia második csapatát, akkor is marad négy pont előnye a tabella élén. A Szolnok pedig továbbra is a tabella második felében tanyázik.

Kapcsolódó cikkek